Nikdy neměj strach ze stínů. Prostě znamenají, že někde nablízku svítí světlo.
Ruth Rendellová

♥♥♥

UPOZORNĚNÍ: Tento blog se momentálně nachází kdesi mezi fází rozkladu a rekonstrukcí. Návštěvníci vítáni, avšak na vlastní riziko. ;)

The Birthday Massacre

22. května 2012 v 18:31 | Emily |  Hudba
The Birthday Massacre
The Birthday Massacre je kanadská synth-rocková skupina, založená v Torontu roku 1999, původní název skupiny byl Imagica.
Členové skupiny
Současní členové
Chibi - zpěv (1999 - současnost)
Rainbow - rytmická kytara, programování, doprovodný zpěv (1999 - současnost)
Michael Falcore - sólová kytara (1999 - současnost)
Rhim - bicí (2003 - současnost)
Owen - klávesy, keytar (2004 - současnost)
Nate Manor - baskytara (2010 - současnost)

Bývalí členové
Aslan - baskytara (1999 - 2007)
Dank - klávesy (2000 - 2001)
Adm - klávesy (2002 - 2004)
O.E. - baskytara, doprovodný zpěv (2007 - 2010), bicí (2001 - 2003)
Diskografie
Studiová alba
2002 - Nothing and Nowhere
2005 - Violet
2007 - Walking with Strangers
2010 - Pins and Needles
Koncertní alba
2009 - Show and Tell
EP
2004 - Violet
2008 - Looking Glass
2011 - Imaginary Monsters
DVD
2005 - Blue
2009 - Show and Tell

VIDEO KID:
PINS & NEEDLES:
THE DREAM:
BLUE:
KILL THE LIGHTS:
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 Eloran Arroway Eloran Arroway | Web | 25. května 2012 v 20:56 | Reagovat

Podmořská škola Fellthien zahájila zápis pro Odinos a Arylos! Přihlaš se i ty! Počet míst je omezen!

PS: Omlouvám se za reklamu, která se netýká příběhu, ale píši převážně povídkářům, jelikož chci vytvořit kvalitní hru s kvalitními hráči.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama