Nikdy neměj strach ze stínů. Prostě znamenají, že někde nablízku svítí světlo.
Ruth Rendellová

♥♥♥

UPOZORNĚNÍ: Tento blog se momentálně nachází kdesi mezi fází rozkladu a rekonstrukcí. Návštěvníci vítáni, avšak na vlastní riziko. ;)

LaFee

30. dubna 2012 v 18:49 | Emily |  Hudba
LaFee

Německá zpěvačka LaFee, vlastním jménem Christina Klein, se narodila 9.12.1990
v Stolbergu u Aachenu. Její matka pochází z Řecka, otec z Německa. LaFee má také bratra jménem Andreas. Už od mala milovala tanec a zpěv, ráda se předváděla při rodinných sešlostí a ve svých 13ti letech se zůčastnila komerční dětské soutěže Kiddy Contest. Soutěž nevyhrála, ale zato si jí všiml producent a tak se na konci roku 2005 v rádiích objevil její první singl Virus. Následovaly další úspěšné singly a alba. Christina si také zahrála mini roli v německém seriálu GZSZ (Gute Zeiten, Schlechte Zeiten). S dlouho očekávaným CD "Ring Frei" LaFee zůstávala u svého rockerského stylu, po skončení turné k tomuto albu se po ní slehla zem. Loni se ale vrátila s albem Frei, s novou image a novým stylem hudby.
http://img222.imageshack.us/img222/9657/styllafee30dq.jpg


Diskografie

CD:
LaFee (2006)
Jetzt Erst Recht (2007)
Shut Up (2008)
Ring Frei (2009)
Frei (2011)
DVD:
LaFee - Ein ungeschminktes Märchen (2007)
LaFee - Secret live(2006)
Erst Recht mit Viva (2007)

Pár videí:

Virus
Was ist das
Heul Doch
Ring Frei
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama